Română English  
     
 
Prima Pagina Despre Noi Servicii Portofoliu Articole Harta sitului Contact   

 

Consultanta
Studii
Proiectare

Teleferice, Teleski
Telegondole
Zapada artificiala
Dezvoltari zone montane

Certificare ISO 9001
Brevet de turism

Experienta
de peste 30 de ani


Linkuri


www.isr.at
Revista internationala de teleferice "INTERNATIONALE SEILBAHN-RUNDSCHAU - ISR"


www.oitaf.org

ORGANIZATIA INTERNATIONALA DE TRANSPORT CU CABLU (O.I.T.A.F.) 


www.interalpin.eu

Interalpin 2007, targ international
pentru tehnologii alpine

Cazare
www.Romania-Turistica.ro

Cazare la pensiuni si hoteluri in Romania


www.incdt.ro
Institutul National de Cercetare Dezvoltare in Turism

 

 

 despre noi


       TRANSCABLU S.R.L. a fost infiintata in anul 1990 de catre Dr. Ing. Petre POPA (1932 - 1993), cel ce a proiectat practic toate telefericele de transport persoane din Romania.

Dr. Ing.
Petre POPA
(1932 - 1993)

        In anul 1965 la initiativa Dr.-Ing. Petre Popa se infiinteaza la Brasov in cadrul Institutului Proiect Brasov primul si singurul birou de proiectare teleferice din tara. Dr.-Ing. Petre Popa a proiectat in decursul activitatii sale peste 75 km de teleferice de toate tipurile, teleferice ce pot transporta astazi in Romania 35.000 persoane pe ora in 8 telecabine, 1 telegondola si peste 50 de telescaune si teleschiuri.

Dipl. -Ing.
Petre POPA -jr

        Astazi firma este condusa de Dipl.-Ing. Petre POPA -jr., specialist in instalatii de transport cu cablu pentru persoane si in proiectare si amenajare de domenii schiabile.

        Principalele domenii de activitate ale S.C. Transcablu S.R.L. sunt realizarea de proiecte de telescaune, telegondole si telecabine, proiecte de partii de schi, proiecte pentru instalatii de inzapezit artificial, studii de fezabilitate si de dezvoltare a domeniilor de schi, proiecte de teleschiuri si mini-teleschiuri, proiecte de re-amplasari teleschiuri "second-hand".

        S.C. TRANSCABLU S.R.L. este certificata ISO 9001 pentru urmatoarele activitati: proiectare, inclusiv studii de fezabilitate, pentru instalatii de transport cu cabluri pentru persoane si materiale (teleferice, teleschiuri, telegondole, telescaune, telecabine), partii de schi, instalatii de inzapezire artificiala; consulting si studii pentru dezvoltarea zonelor montane.

Sus
 

   
  Dipl. -Ing. Petre POPA -jr (dr.)
Teh. Pr. Mihai ENE (st.)

 
  ISO 9001  
     
  ISO 14001  
     
 

Dipl.- Ing. Petre Popa -jr
este membru al ORGANIZATIEI INTERNATIONALE DE TRANSPORT CU CABLU (O.I.T.A.F.) - Rome, Italy 

 
 
Dipl.-Ing. Petre POPA -jr. este redactor pentru ROMANIA al revistei internationale de teleferice "INTERNATIONALE SEILBAHN-RUNDSCHAU - ISR", Viena, revista oficiala a ORGANIZATIEI INTERNATIONALE DE TRANSPORT CU CABLU (O.I.T.A.F.)
 
     

  Copyright 2002 SC Transcablu SRL

  • Produs de NetBiz